Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τη Μαρσέιγ μέσα στη Γαλλία στα πέναλτι, ενώ μέχρι τις καθυστερήσεις του αγώνα ήταν εκτός!

Απίθανη πρόκριση για τον Παναθηναϊκό στο Champions League επί της Μαρσέιγ! Αφού είχε κερδίσει 1-0 στην Αθήνα, βρέθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα να χάνει στη Γαλλία με 2-0 και να μένει εκτός συνέχειας Champions League. Τότε κέρδισε πέναλτι που μάλιστα δεν υπέδειξε ο διαιτητής αλλά υποδείχτηκε μετά την εξέταση του VAR, το εκτέλεσε ο Ιωαννίδης και έστειλε το ματς στην παράταση. Στα πέναλτι τελικά επικράτησε της γαλλικής ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί πλέον με την Μπράγκα στα πλέι οφ του Champions League, με στόχο τους ομίλους.

Ο αγώνας:

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε κόρνερ στην πρώτη του επίθεση μέσα στο Βελοντρόμ, όμως η εξέλιξη της φάσης ήταν η χειρότερη δυνατή για το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο τερματοφύλακας της Μαρσέιγ μπλόκαρε την μπάλα και οι Μασσαλοί έβγαλαν γρήγορη αντεπίθεση, με τον Σαρ να βγάζει μια εξαιρετική κάθετη για τον Ομπαμεγιάνγκ.

Ο σταρ των γηπεδούχων είχε εύκολο έργο, πέρασε τον Μπρινιόλι και πλάσραε προ κενής εστίας για να διαμορφώσει το 1-0.

το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Κλος να κάνει το γύρισμα από δεξιά και τον Ομπαμεγιάνγκ να προλαβαίνει τον Γεντβάι και με κοντινό πλασέ να διαμορφώνει το 2-0.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με την Μαρσέιγ και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, στην προσπάθεια να βρει ένα γκολ για να φέρει στα ίσα το ζευγάρι.

Στις καθυστερήσεις όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει, όμως ένα ανόητο χέρι του Γκεντουζί μέσα στην περιοχή έδωσε στους «πράσινους» πέναλτι στην εκπνοή της αναμέτρησης!

Ο Ιωαννίδης ανέλαβε την εκτέλεση και με άψογο χτύπημα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-1 και στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Με πληροφορίες: olaprasina1908.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί